You are currently viewing Αυγά scrambled με κότατζ

Υλικά

  • 2 ασπράδια αυγού
  • 1 ολόκληρο αυγό
  • 1 κ.σ. τυρί κότατζ (~30γρ)
  • Λίγο σχοινόπρασο (προεραιτικά)
  • 1 πρέζα αλάτι
  • Λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 φέτα φρυγανισμένο ψωμί ολικής ή πολύσπορο

Εκτέλεση

Xρόνος προετοιμασίας 10′

Eκτέλεση:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αυγό,τα ασπράδια, το κότατζ και το σχοινόπρασο. Προσθέτουμε το αλάτι & το πιπέρι.

Βάζουμε το μείγμα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι & ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα σε χαμηλή φωτιά για περίπου 2′ μέχρι να πήξει  (ελαφρά).

Προσθέτουμε σε φρυγανισμένο ψωμί και αν θέλουμε προσθέτουμε μία φέτα γαλοπούλα ή καπνιστό σολωμό.