Υλικά
- 2 ασπράδια αυγού
- 1 ολόκληρο αυγό
- 1 κ.σ. τυρί κότατζ (~30γρ)
- Λίγο σχοινόπρασο (προεραιτικά)
- 1 πρέζα αλάτι
- Λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 φέτα φρυγανισμένο ψωμί ολικής ή πολύσπορο
Εκτέλεση
Xρόνος προετοιμασίας 10′
Eκτέλεση:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αυγό,τα ασπράδια, το κότατζ και το σχοινόπρασο. Προσθέτουμε το αλάτι & το πιπέρι.
Βάζουμε το μείγμα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι & ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα σε χαμηλή φωτιά για περίπου 2′ μέχρι να πήξει (ελαφρά).
Προσθέτουμε σε φρυγανισμένο ψωμί και αν θέλουμε προσθέτουμε μία φέτα γαλοπούλα ή καπνιστό σολωμό.