Υλικά
- 1 μικρό αβοκάντο ώριμο
- 1 μικρό κρεμμύδι
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 1 ντομάτα
- 1/4 πιπερίτσας τσίλι (προεραιτικά)
- 1 κ.τ.γ. χυμό λεμονιού ή lime
Σώς Γιαουρτιού
- 4 κ.σούπας γιαούρτι
- 2 κ.σούπας ketchup με λιγότερη ζάχαρη και αλάτι
- ½ κ.σούπας μουστάρδα
Εκτέλεση
Λιώνω το αβοκάντο με το πιρούνι και ρίχνω τον χυμό από το λεμόνι ή το lime. Στην συνέχεια ψιλοκόβουμε σε μικρά κομματάκια την ντομάτα, το κρεμμύδι και την καυτερή πιπεριά και τα προσθέτουμε στο αβοκάντο. Αλατοπιπερόνουμε και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.